НОВИНИ

Ощадбанк встановлює жорсткі ліміти на зняття готівки з карт

20.08.2023 15:12
image

Клієнти Ощадбанку скаржаться на те, що фінустанова встановлює їм ліміти на зняття готівки та перекази без попереджень. Особливо незадоволені тим, що відбувається, клієнти, які тимчасово проживають за кордоном і не мають можливості особисто прийти у відділення банку та вирішити свою проблему. Про це повідомляє finance.today.ua, пише agronews.ua.

Так, один із клієнтів залишив скаргу на сайті Мінфіну, в якій розповів, що не користувався карткою Ощадбанку трохи більше року, а коли хотів переказати гроші, то виявилося, що банк самостійно встановив ліміт. Щоб зняти ліміт, йому тепер треба йти у відділення. На гарячу лінію з-за кордону чоловік додзвонитися не може.

Ощадбанк встановлює ліміти на зняття готівки з карт: клієнти залишають скарги

Ще один клієнт Ощадбанку поскаржився, що йому без попередження зменшили кредитний ліміт із 54 000 до 8000 грн. Карта активно використовується, кредитна історія є позитивною, тому клієнт не розуміє, чому банк пішов на такий крок.

“Якщо можна, причину зменшення і якщо банк зменшує, то повідомляйте клієнту. А то як кредити пропонувати то дзвонять 100 разів, А тут “тихенько” зменшили і все!”, – сказано у відгуку.

Ощадбанк встановлює ліміти на зняття готівки з карт: клієнти залишають скарги

Під час війни всі банки в Україні встановили певні ліміти на зняття та переказ коштів. Про них потрібно дізнаватись безпосередньо у відділеннях своїх банків.

Загальний ліміт в Ощадбанку на зняття не повинен перевищувати 20 000 грн (в еквіваленті) на місяць. Проте деяким клієнтам банк може зменшити цей ліміт на власний розсуд. Про це громадян мають попереджати.



Перегляди: 490
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: