АГРОРЕГІОНИ

На Львівщині здають в оренду нові сільськогосподарські землі

05.05.2023 12:07
an_post_04_05

Нині аграріям орендувати сільськогосподарські ділянки у будь-якому куточку України досить легко. Адже усі земельні торги відбуваються в одній державній системі Прозорро.Продажі. І участь у таких аукціонах взяти можна з будь-якого міста чи села, головне, щоб був інтернет. Про це повідомляє пресслужба Української універсальної біржі, пише agronews.ua.

Нині на земельних торгах понад 1300 актуальних пропозицій як з оренди сільськогосподарських ділянок, так і з оренди та продажу несільськогосподарських земель. Близько сотні із них – це пропозиції на Львівщині.

Наприклад, Красненська селищна рада виставила на онлайн аукціон продаж права оренди двох земельних ділянок для ведення фермерського господарства.

Це два суміжних наділи ріллі, площа кожного з яких 16,75 га. Кадастровий номер однієї ділянки – 4620680400:09:001:0066, аукціон із права її оренди відбудеться 15 травня об 11.30. Стартова вартість – 57156 грн.  Кадастровий номер другої – 4620680400:09:001:0065, аукціон з визначення її орендаря теж відбудеться 15 травня, але об 11.50. Стартова вартість – 62895 грн.

Хто шукає ділянки для розширення меж своїх угідь на Львівщині – це відмінна пропозиція. Адже можна взяти участь одразу у двох аукціонах та об’єднати землі для роботи.

Нагадуємо, що для участі в земельних торгах учасники повинні заздалегідь зареєструватися на електронному майданчику та через новостворений особистий кабінет подати пропозицію на торги. Запрошуємо до реєстрації на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Адже тут учасники не лише матимуть доступ до роботи з аукціонами, а й повний супровід менеджерів під час підготовки та участі в торгах.

А завдяки зручним сервісам від команди УУБ учасники можуть легко знаходити на аукціонах необхідні ділянки: на сайті можна відібрати потрібне оголошення за фільтрами ( площа, стартова вартість, регіон тощо), а нові оголошення за потрібними параметрами можна отримувати одразу на свій мобільний у додатках Вайбер чи Телеграм. Варто лише підписатися.

Переконайтеся, що з нами працювати просто та зручно.   



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: