ВАЖЛИВО

Оприлюднено нові правила бронювання аграріїв

24.02.2023 14:12
v-ukrajini-prodovzhili-diyu-voyennogo

Постанова Кабміну «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час» (№76) вступила в дію 31 січня. Про це говориться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України, пише agronews.ua.

«Звертаємо увагу, листи на бронювання, що були подані до 27 січня 2023 року, і за якими не було прийнято рішення  Мінекономіки, втратили свою актуальність у зв’язку зі скасуванням постанови КМУ від 03.03.2022 №194.

Наразі подавати заявки на бронювання необхідно відповідно до нового порядку», — уточнюється у повідомленні. 

У міністерстві зауважили, що подання заявок на визначення підприємств, установ, організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, здійснюється виключно відповідно до Порядку та критеріїв, затверджених постановою КМУ від 27 січня 2023 р. №76.

«Окремо наголошуємо, що процедура подання заявок на визначення підприємств, установ, організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, не стосується процедури віднесення об’єктів до критичної інфраструктури, затвердженої постановою КМУ від 9 жовтня 2020 р. №1109», — додали у міністерстві. 



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: