НОВИНИ

Олійножировий комбінат з землею під портовий термінал на Одещині виставили на торги

20.02.2019 14:51

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж пул активів балансовою вартістю 4,8 млрд грн. Пул складається з прав вимоги і інших майнових прав за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами, частина з яких знаходиться у заставі Національного банку України та АТ «Укрексімбанк», а також дебіторської заборгованості, йдеться в повідомленні ФГВФО, пише agroportal.ua.

Як зазначається, у забезпеченні привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції розташовані в Одеській області.

«По суті це працюючий бізнес. В тому числі 39 тис. м2 промислової нерухомості. Повністю діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням. Доступ до залізничного шляху і морського транспортного порту. 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення масложиркомбінату. Передбачалося будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірса поруч з першим об’єктом», — йдеться в повідомленні.

Крім того, чинний олійножировий комбінат по виробництву маргарину, кулінарних і кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

Торги пройдуть за голландської моделі аукціону. З поетапним зниженням ціни протягом дня, що дозволяє максимально точно до ринкової встановити ціну продажу і створює конкуренцію серед покупців.

Стартова ціна лота — 897,231 млн грн, що становить 20% від балансової вартості. Адже ці активи Фонд гарантування вже виставляв на торги через сситему ProZorro.Продажі за балансовою вартістю. Але тоді покупці не виявили достатнього інтересу і не набули дані активи.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: