НОВИНИ

Окупанти запроваджують спецталони на перевезення сільгосппродукції в Метітополі

24.08.2022 16:14
55509cefd6ce5b0c56c50364b82637d9 (1)

Сільгоспвиробникам Мелітополя заборонили будь-яке перевезення продукції без дозволу. Як зазначається, відповідний указ видав гауляйтер з Мелітополя Є. Балицький. Нові норми запрацювали із 20 серпня. Про це повідомляє ria-m.tv, пише agronews.ua.

Тепер для оформлення дозволу на перевезення сільгосппродукції необхідно зібрати пакет документів, а також письмово обґрунтувати, з якою метою фермер має намір везти сільгосппродукцію вантажним транспортом. Як пояснюється у порядку поданні заяв, пакет документів готується для Міністерства агропромислового комплексу. Якщо він буде не повним, заявнику буде відмовлено у перевезенні вантажу.

«Очевидно, що пропускна система вводиться Балицьким для того, щоб примусити фермерів до продажу зерна за низькими цінами ДУП «Державний зерновий оператор» для подальшого незаконного вивезення українського зерна до Сирії та інших країн», — йдеться у повідомленні видання.

У перепустки обмежений термін дії. ЇЇ потрібно оформляти щоразу, коли фермер забажає вивезти на продаж овочі, фрукти, зерно та інший товар.

Серед обов’язкових документів для оформлення вивезення товару — документ про підприємницьку діяльність, оформлений на росії.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: