НОВИНИ

NZ Aggressive – фокус на фінішні знаряддя

22.04.2024 11:45
_B4A4940

Із культиваторами NZ Aggressive від компанії Väderstad отримати високу якість обробітку ґрунту за змінних умов роботи на різних типах ґрунтів — досить просто. Адже виробник передбачив можливість встановлення на культиваторах як різноманітних основних робочих органів, так і додаткових, зокрема фінішних. Останні не просто створюють загальну «картинку» на полі після проходження агрегату, а й додатково подрібнюють груддя та вирівнюють поверхню поля.

За побажаннями фермерів фінішну зону всіх культиваторів NZ Aggressive може бути оснащено трьома типами робочих органів, які мають різну інтенсивність впливу на ґрунт.

Одинарна розпушувальна штригельна  борона вирівнює ґрунт, мульчує його, створюючи у такий спосіб захисний шар, що мінімізує випаровування вологи. Завдяки захисному шару нівелюється ризик утворення щільної кірки на поверхні ґрунту після сильних дощів. Також можна встановити подвійну розпушувальну штригельгу борону, яка дає змогу інтенсивніше впливати на ґрунт. Також важливо, що штригельні борони доступні з напайками з твердосплавного матеріалу (Marathon), що підвищує термін їхньої експлуатації.

Опційно можливе встановлення вирівнювальних планок CrossBoard зі стабілізуючим брусом для покращення вирівнювального ефекту. Інтенсивність роботи вирівнювальних планок можна налаштовувати за допомогою гідравліки з кабіни трактора. Завдяки наявності цієї опції, NZ Aggressive забезпечує ще більшу точність та рівномірність глибини оброблюваної поверхні.

Дізнайтесь більше про оригінальні запасні частини Väderstad https://www.vaderstad.com/ua/zapasni-chastyny/



Перегляди: 316
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: