НОВИНИ

Не ЗЗР єдиними: Ukravit створює сонцезахисний крем

21.08.2023 17:04
UKRAVIT1214 fn

Виробник перших українських оригінальних ЗЗР та МКД Ukravit анонсував випуск сонцезахисного крему для аграріїв. Про це повідомляє персслужба компанії, пише agronews.ua.

«Мужні аграрії, які щодня стають до бою за врожай, як не дивно, теж можуть мати ніжну шкіру, – зазначає засновник компанії Віталій Ільченко. – А поєднання пекучого сонця та вітру незмінно приводить до сонячних опіків і робить їхню роботу в полях ще складнішою. Наслідки такого регулярного контакту – болючі відчуття, дискомфорт, подразнення та висипи, що в комплексі призводить до хворобливого вигляду шкіри та її передчасного старіння. Щоб допомогти тим, хто сьогодні самовіддано дбає про продовольчу безпеку України, ми в колаборації зі ще одним українським брендом – компанією Piel Cosmetics створили унікальний сонцезахисний продукт Тінь. Адже захищати не лише рослини, а й людей, які ними опікуються, – наша місія в цей складний час».

Тінь – перший в Україні продукт, призначений для захисту шкіри обличчя, шиї, рук та інших відкритих ділянок тіла від сонячного випромінювання в польових умовах. Розроблений і протестований на професійній лабораторній базі Piel Cosmetics, засіб максимально враховує погодні умови, в яких щодня працюють українські аграрії.

Крем має високий показник SPF – 50, тобто нейтралізує 98% ультрафіолетового випромінювання. Крім того, він містить пантенол, похідні гіалуронової кислоти та комплекс натуральних складників, що сприяє заспокоєнню подразненої шкіри і прискорює її відновлення.

Наразі крем випущений в обмеженій партії, однак вже невдовзі він стане доступним для широкого вжитку.



Перегляди: 1403
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: