НОВИНИ

Названо регіони, яким прогнозують затоплення

26.01.2023 16:11
FZoiRWuAMkcua-NxWg5hywsYs7f7rRsx

Український гідрометцентр поперджає про можливі затоплення житлових будинків, присадибних дiлянок та сiльськогосподарських угiдь 23-26 січня у Чернігівській та Волинській областях. Про це говориться у повідомленні відомства на сторінці у Facebook, пише agronews.ua.

«23-26 січня на ділянці Верхнього Дніпра в межах України (Чернігівський район Чернігівської області) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Верхнього Дніпра та затоплення житлових будинків у низці сіл у Чернігівському районі Чернігівської області», — говориться у повідомленні.

23-26 січня на ділянці Десни Новгород-Сіверський – Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський райони Чернігівської області) триватиме поступове підвищення рівнів води на 2-8 см за добу, збільшення затоплення заплави та порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни; на притоці Десни р. Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області.

24-26 січня на річках Прип’ять, Вижівка та Стохiд у межах Волинської областi продовжиться підйом рівнів води з iнтенсивнiстю 1-5 см за добу. Відбуватиметься подальше затоплення присадибних дiлянок та сiльськогосподарських угiдь у прирiчкових селах Камiнь-Каширського та Ковельського районiв.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: