НОВИНИ

Названо цілющі властивості самогону, які актуальні в умовах воєнного стану

11.03.2022 19:00
samogon-iz-saxara_1593162575_4_max

Крім як для задоволення, самогон використовується і в чисто лікувальних цілях. Це питання, як і багато на Русі, вимагає роз’яснень. Біда в тому, що починаючи використовувати самогон для лікування, люди часто закінчують процес зцілення прозаїчним запоєм. Так, звичайно, неможливо вилікуватися. Можна лише поміняти одну хворобу на іншу, а то і придбати другу, зберігши першу. Про це повідомляє jak.bono.odessa.ua, пише agronews.ua.

Спирт, що міститься в самогоні, має анестезуючу, знеболюючу дію, що і допоможе вам зняти на час неприємне відчуття. Подальше лікування хворого зуба пов’язано не з самогоном, а з відвідуванням стоматологічного кабінету.

Взагалі безліч сучасних лікарських препаратів виготовляється на спиртовій основі, що вельми показово. Небезизвестен і такий факт, коли самогон або спирт застосовувався в якості наркозу при операціях, в той час, коли сучасні анестезуючі засоби були або ще не винайдено, або недоступні.

Самогон широко застосовується для зняття похмільного синдрому. Випивши 50-60 грамів з ранку, обов’язково закусите і більше до самогону не торкайтеся, а то буде, як вчора.

Перейдемо тепер до застосування самогону, як зовнішнього лікувального засобу.

Повернемося до ситуації, коли ви перемерзли на вулиці. Прекрасним чином самогон зігріє вас і без внутрішнього вживання, позбавивши вас, до того ж, від можливо небажаного для вас навіть легкого сп’яніння. Тут потрібна допомога іншої людини, що має право на доступ до вашого тіла.

Втім, ступні ніг так само, як і руки, ви можете розтерти собі самогоном і самі. Налийте рідину в щільно стислу долоньку і гарненько натріть замерзлі місця. Якщо потрібно натерти спину і груди, скористайтеся послугами близьких і відразу після натирання надіньте вовняні шкарпетки, теплу піжаму, лягайте в ліжко і, укрившись ковдрою, за сниться.

Інакше, якщо надумаєте, вставши з ліжка, побродити по квартирі чим-небудь зайнятися – пиши пропало – толку від натирання буде мало. Не забувайте, що у всіх розглянутих ситуаціях ви виступаєте в ролі власного лікаря. Так будьте собі хорошим лікарем.

При сильній застуді самогон можна успішно використовувати як компрес. Компрес найкраще робити на груди, але, його краще не класти на область серця. Для компресу вам знадобиться марля звичайна, цілком змочена самогоном, яку ви і помістіть на запалене місце. Такий компрес можна покласти і при застуді горла, тільки зробіть його менш вологим, щоб не спалити шкіру – самогон буває набагато міцніше горілки.

Компрес з використанням самогону можна ставити при пухлинах на тілі, зокрема, – в результаті ударів. Це допомагає зняти пухлина, усунути запальний процес і зменшити больові відчуття.

Якісний самогон є, нарешті, прекрасним дізінфіцірующім засобом при порізах і неглибоких розтинах на шкірі. Вмочивши в самогоні ватку, протріть пошкоджене місце. Таким же способом ви можете обробити ділянки шкіри, на яких виникли прищі. Тільки в цьому випадку сильно мочити ватку не слід.

Виникла необхідність зробити укол. В цьому випадку самогон хорошою очищення також є прекрасним дезіфіцірующім засобом до і після уколу. Укол, звичайно, краще робити професійно – запросити медсестру. Але якщо ви самі володієте достатнім досвідом, запрошувати нікого не буде потрібно. До того ж, трапляється і таке, що у медсестри (зовсім не з її вини) може не виявитися з собою медичного спирту. Запропонуйте їй скористатися вашим самогоном. Навряд чи вона відмовиться.

Читайте також: Ціни на соціальні товари суттєво зросли.



Перегляди: 205
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: