ВАЖЛИВО

Навчання для представників ОТГ з питань оренди сільськогосподарських земель

26.05.2023 10:19
an_post_seminar

Здача в оренду сільськогосподарських ділянок комунальної власності – це нині досить прибуткова справа для територіальних громад. Адже кошти поповнюють місцевий бюджет. А прозорі онлайн аукціони дозволяють отримати ринкову ціну за передачу ділянок у користування аграріям. Проте у багатьох представників ОТГ ще виникає безліч запитань щодо організації таких торгів: як зареєструватися на електронному майданчику та отримати доступ до системи онлайн аукціонів, які документи потрібно підготувати для оголошення торгів, скільки часу дається на подачу пропозицій від учасників тощо. Відповіді на усі ці запитання та інші, які виникають в організаторів земельних торгів, нададуть 31 травня на безкоштовному онлайн-семінарі «Аукціони щодо оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення».

Спікери – експерти майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» – офіційного маркетплейсу Прозорро.Продажі, лідера із залучення і підготовки учасників земельних торгів.

Відразу звертаємо увагу представників ОТГ: організатори земельних торгів не сплачують жодних коштів за користування електронною торговою системою та будь-які інші дії, пов’язані з проведенням аукціонів. А от щодо того, які документи та матеріали додавати до опису лота під час розміщення оголошення, скільки дається часу на виправлення помилок в такому оголошенні тощо – дізнавайтеся на онлайн семінарі.

Зустріч відбудеться 31 травня о 10.00 год. Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/A31qjPasdbEjZXbB6.



Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: