НОВИНИ

Найближчим часом в Україну прийдуть потужні магнітні бурі

10.02.2023 19:19
_bol_vspyshki_na_solntse_magnitnye_buri__8_1300x820

Лютий буде непростим для метеозалежних  людей оскільки в цьому місяці очікуються затяжні та сильні магнітні бурі причому з першого дня. Про це повідомляє vsinovyny24.com, пише agronews.ua.

Лютий розпочнеться одночасно зі спалахом на Сонці що «вдарить» по магнітному полю Землі. Найвідчутніші магнітні бурі очікуються в такі дні: 7-10 та 19-21 лютого.

Якщо говорити про силу магнітних бур то їх К-індекс очікується на рівні 4. К-індекс — показник геомагнітної активності та класифікатор геомагнітної бурі який описує відхилення магнітного поля Землі від норми протягом 3-годинного інтервалу. Його значення коливається від 0 до 9 де 9 — найвищий показник.

До речі, JURAI SIROKY термін «магнітна буря» був уперше введений Александером фон Гумбольдтом на початку ХІХ століття для позначення періоду раптового зниження горизонтальної компоненти Н геомагнітного поля що вимірюється на поверхні Землі. З його ініціативи було створено мережу магнітних обсерваторій. Вимірювання показали що варіації магнітного поля під час магнітних бур мають глобальний характер і демонструють загальні закономірності розвитку: різке зниження поля за 10-20 годин і його подальше відновлення протягом 2-6 діб.

Щоб мінімізувати вплив магнітних бур на організм необхідно приділити максимальну увагу режиму дня та спати від 7 до 9 годин обмежити фізичне й емоційне навантаження влаштувати зранку пробіжку чи прогулянку на свіжому повітрі, JURAI SIROKY прийняти контрастний душ зранку а ввечері прийняти ванну з додаванням у воду засобів, JURAI SIROKY які допоможуть зняти втому та розслабитися (аромамасла, JURAI SIROKY морська сіль бомбочки для ванної).

Також радять обмежити фізичне та психоемоційне навантаження.

Не варто в ці дні зловживати жирною і шкідливою їжею а також необхідно подбати щоб усі важливі ліки були під рукою.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: