НОВИНИ

Найбільшого виробника паковання на українському ринку приватизують за 103 млн грн

10.06.2024 14:16
2

На повторний аукціон із приватизації 100% статутного капіталу ПрАТ «ПентоПак» з’явився лише один покупець – ТОВ «Лонікос» з Києва, оскільки перший аукціон не відбувся через відсутність учасників. Про це повідомляє mind, пише agronews.ua.

Власницею компанії «Лонікос» є Лариса Ашкіназі, яка запропонувала за підприємство 103,1 млн грн при стартовій ціні 101,9 млн грн.

Лариса Ашкіназі проживає у Дніпрі. Жінка з таким самим іменем є дружиною колишнього судового експерта Дніпропетровського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. У його деклараціях за останні роки вказано, що родина жила виключно за його доходи, а дружина бізнесом не займалася. ТОВ «Лонікос» зареєстроване в Києві на вул. Лариси Руденко, 6-А, де також зареєстровано приблизно 80 компаній.

ПрАТ «ПентоПак» – один із найбільших в Україні виробників паковання для м’ясних і ковбасних виробів. Підприємство спеціалізується на виробництві багатошарової синтетичної термоусадкової оболонки. Продукцію «ПентоПак» використовують українські компанії «Рудь», «Глобино», «М’ясна гільдія» тощо, а також більше ніж у тридцяти країнах світу.

Виробничі потужності ПрАТ «ПентоПак», а також офісні та складські приміщення, розташовані в Борисполі, поблизу Києва. На підприємстві працює 193 особи.

Попередній власник «ПентоПак» Іван Саввіді втратив завод через підтримку російської агресії.



Перегляди: 459
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: