НОВИНИ

На Буковині депутат міськради вимагав у іноземного інвестора хабар за виділення землі

21.07.2020 19:02
1573720286_1

Прокуратурою Чернівецької області скеровано до Хотинського районного суду обвинувальний акт відносно депутата Хотинської міської ради за фактом підбурювання до надання службовій особі неправомірної вигоди та шахрайства, що завдало значної шкоди потерпілому. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, місцевий депутат, достовірно знаючи про зацікавленість іноземця в інвестуванні у будівництво майданчика для стоянки транспортних засобів і відпочинку учасників дорожнього руху в адміністративних межах міста Хотин, незаконно заволодів грошовими коштами останнього у сумі 4 тис доларів США за позитивне вирішення питання щодо надання інвестору в довгострокову оренду земельної ділянки орієнтовною площею 2,2 га.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, кози прогулювалися коридорами лікарні (відео).


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: