ВАЖЛИВО

На вихідних очікується суттєве погіршення погоди

24.09.2021 07:34
koshke_kholodno_chto_delat

Завтра в Україні має потеплішати, але через потужний вітер та дощі це буде майже непомітно. Про це у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко, пише agronews.ua.

Робочий тиждень в Україні завершиться складною синоптичною ситуацією. В Україні 24 вересня очікується потепління, однак через потужний вітер та сильні дощі воно буде невідчутним.

За її даними, температура повітря завтра вдень у більшості областей України становитиме +10…+16 градусів, на півдні до +15…+18 градусів.

Трохи холодніше буде на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині та у Кропивницькому з районами: +8…+13 градусів. 

Але, за словами синоптика, “цю обнадійливу репутацію вересня підмочать дощі та спробує поламати сильний північно-західний вітер”.

“Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі, часом помірні, навіть і до сильних”, – попередила вона.

За словами синоптика, дощі йтимуть разом із фронтом – спочатку у північних, західних та у центральних областях, а у другій половині дня та надвечір – у центральних, південних та східних.

“У п’ятницю посилиться вітер північно-західного напрямку, можливі штормові пориви, уважно!” – попередила вона.

Погода у Києві

У Києві Наталка Діденко прогнозує дощову та вітряну погоду.

“Особливо некомфортною може бути негода завтра вранці – поєднання інтенсивного дощу та сильного, до штормового, вітру”, – каже синоптик.

За її словами, завтра у столиці трохи почне підвищуватися температура повітря – стовпчики термометрів зрушать до +11…+13 градусів.

“Проте на фоні зміни погоди – із дощем та сильним вітром – ця приємна метаморфоза буде малопомітною”, – резюмувала вона.

Нагадаємо, що В Україні очікується чергове подорожчання хліба.



Перегляди: 20
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: