ВАЖЛИВО

На вихідні в Україну прийдуть сильні зливи

19.11.2021 07:31
image7-1

Цей вікенд потішить і любителів прогулянок під парасолькою, і тих, хто вже нудьгує за ясними днями! В усіх регіонах України очікується дощова субота та сонячна неділя, при цьому обійдеться без серйозних температурних коливань. Про це повідомляє Інтерфакс, пише пише agronews.ua.

У суботу нас очікує не дуже весела картина за вікном – по всій Україні пройдуть холодні листопадові дощі, особливо волого буде на сході та північному сході. У Луганській, Донецькій, Сумській та Харківській областях буде прохолодно – стовпчики термометра вдень не піднімуться вище 3–7 °С.

На решті території України прогноз більш оптимістичний – у середньому 7–10 °С. Уночі плюсова температура утримається скрізь, окрім Харківської, Сумської та Донецької областей, де очікуються заморозки до -1 °С і навіть мокрий сніг.

А ось на неділю можна сміливо планувати прогулянку чи перший похід за новорічними подарунками – погода буде хоч і вітряною, але теплою для листопада і ясною. Повітря прогріється до 9–12 °С у західних областях України, на півдні та у Вінницькій області. У східних, північних областях та на Закарпатті очікується до 6–9 °С, у центральних регіонах та Києві – до 8–10 °С.

Зіпсувати прогноз погоди на вихідні може лише сильний вітер (до 12 м/с), так що не забувайте вдома теплі шапки та рукавички. У недільну ніч буде без морозів – лише на сході температура впаде до 0 °С, на решті території очікується до 3–6 °С.

Читайте також: В Україну йде сніг і мороз.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: