ВАЖЛИВО

На вихідні погода зміниться кардинально

27.08.2021 08:32
kotenok_otkrytyy_rot_morda_malysh_krasivyy_59731_1920x1200

Метеорологи Укргідрометцентру оприлюднили детальний прогноз погоди для всіх регіонів України до кінця поточного тижня, пише agronews.ua.

Погода в ці дні буде змінюватися кардинально, грозові дощі і зливи, різке похолодання несподівано зміняться поверненням спеки та палючого сонця.

Сьогодні, 27 серпня, дощі і грози накриють всю територію України, крім Криму. На Сході похолодає до +27 градусів, а на Заході – до +20.

Починаючи з суботи, 28 серпня, погода почне стрімко змінюватися. Стовпчики термометрів поповзуть вгору, а опади, місцями з грозами, метеорологи прогнозують лише в Чернігівській, Київській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Кропивницького та Одеській областях. На решті території України буде сухо, спека почне повертатися з Сході, де температура повітря досягне +30 градусів.

Неділя, 29 серпня, порадує жителів більшості регіонів України літньою погодою. У східних і південних областях повітря прогріється до +33 градусів, тепліше стане в Центрі і на Півночі країни. А ось західним областям знову доведеться виходити на вулицю в куртках і з парасольками, тут синоптики прогнозують похолодання до +17 вдень і до +9 в нічний час доби. А також дощі різного ступеня інтенсивності.

Нагадаємо, що озвучено ціни на ячмінь.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: