НОВИНИ

На всіх автошляхах України запустять автоматичні комплекси зважування транспорту

17.08.2020 10:32
https://agronews.ua/

До кінця року на всіх автошляхах України працюватимуть 54 автоматичних комплекси габаритно-вагового контролю. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій на традиційній селекторній нараді під головуванням президента. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України, пише agronews.ua.

Зазначається, що голова Національної поліції України Ігор Клименко констатував, що через нинішню спеку в шести областях України під вагою фур асфальтне покриття руйнується, тож для збереження доріг поліція обмежує пересування багатотонного й габаритного транспорту в цих регіонах у денний час.

Президент назвав ситуацію з перевантаженням фур неприпустимою та закликав терміново організувати роботу зі зважування такого транспорту.

 «За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, вже проведено тендер, і до кінця року на всіх автошляхах України працюватимуть 54 автоматичних комплекси габаритно-вагового контролю», – цитує міністра пресслужба президента.

Очільник Мінінфраструктури також поінформував, що триває оновлення кадрів Державної служби України з безпеки на транспорті.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: