ВАЖЛИВО

На Волині вперше оголошено аукціон з продажів земель несільськогосподарського призначення

01.02.2022 13:24
Друк

На Волині вперше оголошено аукціон з продажів земельних ділянок несільськогосподарського призначення окремих категорій земель, пише agronews.ua.

Всі земельні ділянки розташовані в межах населеного пункту в м. Луцьк, Волинської області.

Дата прийому заяв для участі в аукціонах: з 02.02.2022 року по 03.03.2022 року. Дата проведення аукціонів: 04.03.2022 року.

PUBLIC PROC  відібрав перелік найцікавіших аукціонів:

???? Земельна ділянка, площею 0,1100 га. у м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 5-г. Початкова ціна лоту 331 861,583 грн., без ПДВ.

Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, вид використання земельної ділянки – для будівництва та обслуговування виробничо-складських приміщень.

???? Земельна ділянка, площею 0,1400 га. у м. Луцьк, вул. Ветеранів, 14. Початкова ціна лоту 632 424 грн., без ПДВ.

Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), вид використання земельної ділянки – для будівництва та обслуговування закладів торгівлі та громадського харчування.

???? Земельна ділянка, площею 0,1642 га. у м. Луцьк, вул. Карбишева, 1-к. Початкова ціна лоту 658 680 грн., без ПДВ.

Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, вид використання земельної ділянки – для будівництва та обслуговування закладів торгівлі, громадського харчування, сервісного обслуговування, готелів, виставкових центрів.

???? Земельна ділянка, площею 0,5200 га. у м. Луцьк, вул. Конякіна, 1-г. Початкова ціна лоту 827 455 грн., без ПДВ.

Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, вид використання земельної ділянки – для будівництва та обслуговування автостоянки та транспортних споруд (АЗС, СТО, мийки та ін.))

???? Земельна ділянка, площею 0,2200 га. у м. Луцьк, вул. Конякіна, 1-д. Початкова ціна лоту 775 967 грн., без ПДВ. Адреса – м. Луцьк, вул. Конякіна 1-д.

Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, вид використання земельної ділянки – для будівництва та обслуговування автостоянки та транспортних споруд (АЗС, СТО, мийки та ін.))

Якщо бажаєте прийняти участь в електронному аукціоні – реєструйтесь за посиланням.

PUBLIC PROC – авторизований торговельний майданчик системи Прозорро.Продажі. Вони працюють та контролюють – Ви перемагаєте!

Деталі участі в аукціонах: за телефоном 0(800) 339-627, +38 (068) 95-222-00; ел.пошта [email protected], [email protected]



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: