АГРОРЕГІОНИ

На Волині підпільний завод розливав «елітний» алкоголь 50 світових марок

14.05.2024 11:21
11

Детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України викрили підпільне виробництво підакцизних товарів у м. Торчин Волинської області. Про це повідомляє пресслужба Бюро, пише agronews.ua.

Встановлено групу осіб, які організували та обладнали роботу заводу з виготовлення лікеро-горілчаних виробів відомих світових брендів. 

Нелегально виготовлену продукцію рекламували у телеграм каналі. Надалі надсилали її замовникам службою доставки по всіх регіонах України.

Детективи БЕБ провели обшуки на території незаконного виробництва та вилучили фасовану продукцію об’ємом понад 15 тис. літрів, 5,5 тонн спирту та 1 тонну готової рідини для розливу тощо.

Серед вилученого були підробки коньяку, віскі, текіли, настоянок, рому та горілки понад 50 відомих світових марок. 

Також під час обшуку було демонтовано обладнання з виготовлення та розливу лікеро-горілчаних виробів. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 5 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до злочину.

Досудове розслідування за оперативного супроводу детективів Департаменту внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ триває. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора.



Перегляди: 358
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: