НОВИНИ

На Сумщині виготовляють корисні цукерки

07.04.2021 18:04
e062e3102d458706c3f02a8719849d02

Тетяна Сапун із Сум виготовляє солодощі без цукру та борошна. Вона розповіла про свої маленькі секрети приготування та про те, чому її цукерок все одно не можна їсти багато. Про це повідомляє Суспільне, пише agronews.ua.

“Спочатку я вирішила приготувати те, що є у мене вдома. У мене завжди є горішки, насіння, цікаві спеції, толокно. Тому я почала це все міксувати, змішувати. Виявилось, що це дуже смачно і по бюджету вигідно”, — говорить Тетяна.

Вона слідкує за власним здоров’ям і вважає, що їжа дуже впливає на якість життя та самопочуття. “У звичайних солодощах є всілякі емульгатори, це не дуже приваблює”, — додає вона.

Тетяна переконана, що у споживанні навіть корисних солодощів треба знати міру. “Домашні” цукерки дуже калорійні, тому їх не варто їсти багато.

“Був період у моєму житті, коли я багато подорожувала. Одна із найулюбленіших моїх країн — Індія — країна спецій та прянощів. Усі спеції, які я використовую у своїх стравах, я привезла саме з Індії”, – розповідає дівчина.

Вона не хоче розкривати всі секрети, говорить тільки, що основу цукерок складають толокно та кероб. Кероб – це плоди ріжкового дерева, які використовують як замінник какао та цукру.

“Я, мабуть, відношусь до тих людей, які для себе взагалі нічого не будуть робити”, —говорить Тетяна. Вона готує цукерки для друзів та родичів. “Я вкладаю в них не лише корисні інгредієнти, а свою енергетику”, — додає вона.

Також Тетяна проводить майстер-класи для охочих отримати корисну інформацію про солодощі. Вона розповідає про користь таких цукерок і про особивості їх приготування.

“Кожна цукерочка, навіть коли вона складається із одних і тих же інгредієнтів, коли ти вкладаєш в неї свою енергетику, має зовсім інший смак”, — вважає Тетяна.

Нагадаємо, що в Україні виготовляють кондитерські шедеври.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: