НОВИНИ

На продаж виставили спирткомбінат на Вінниччині

04.03.2023 14:14
barskiy

Фонд держмайна 15 березня проведе аукціон з приватизації Барського спирткомбінату на Вінниччині. Стартова ціна складає 4,5 млн грн, говориться у повідомленні ФДМУ, пише agronews.ua.

«Спирткомбінат знаходиться у Барі на заході Вінницької області, близько Хмельницької області. Це відкриває широкі логістичні можливості. Поруч зі спирткомбінатом прокладені автомобільні дороги, що дозволяють швидко пересуватися в межах названих областей», — зазначають у відомстві. 

До складу майнового комплексу Барського спиртового комбінату входять близько сотні об’єктів нерухомості загальною площею понад 24 884 м² — склади, спиртосховища, виробничі приміщення, гаражі, магазин, мости автомобільний та пішохідний тощо. Крім нерухомості, підприємство має 26 транспортних засобів та виробниче обладнання. 

Майно Барського спирткомбінату не перебуває в оренді, проте на його балансі є споруди, що не підлягають приватизації — протирадіаційне укриття та пожежна автоцистерна.

Площа 11 земельних ділянок спирткомбінату складає 119 га.

Станом на 31 грудня 2022 р. заборгованість спирткомбінату сягнула 31,5 млн грн: 2,48 млн грн із заробітної плати, 5,94 млн грн — податків із заробітної плати, 7,26 млн грн — перед бюджетом та 15,8 млн грн іншої кредиторської заборгованості.

Детальніше про об’єкт за посиланням



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: