АГРОРЕГІОНИ

На Полтавщині викрито підпільний цех з переробки тютюну

17.05.2024 16:23
10

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області викрили протиправну схему виготовлення та зберігання з метою збуту подрібненого тютюну. В організаторів вилучили понад 1,7 тонни продукції. Про це повідомляє прес-служба Бюро, пише agronews.ua.

Слідство встановило мешканців Полтавської області, які без відповідних ліцензій та дозволів здійснювали переробку листового тютюну. За допомогою обладнання фігуранти подрібнювали листовий тютюн та фасували його для подальшого продажу. Зберігали готову продукцію у приватних будинках, господарських спорудах та гаражах. Щоб приховати незаконну діяльність чоловіки винаймали приміщення у сусідній області, звідки й здійснювали відправку контрафактної продукції по всій Україні.

Детективи провели 16 санкціонованих обшуків у місцях здійснення незаконної діяльності. Під час обшуків вилучили понад 1,7 тонни подрібненого тютюну у мішках та обладнання для його переробки.

Наразі встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють детективи ТУ БЕБ у Полтавській області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Полтавській області ДСР Нацполіції України. Процесуальне керівництво – Полтавська обласна прокуратура.



Перегляди: 386
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: