АГРОРЕГІОНИ

На Одещині процвітає тіньовий ринок підакцизних товарів

29.01.2024 10:23
photo

На Одещині від початку 2024 року правоохоронці вилучили з незаконного обігу майже 19 тисяч одиниць тютюнових виробів. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одеської області, повідомляє Суспільне, пише agronews.ua.

Там зазначили, що у рамках боротьби з тіньовим ринком підакцизних товарів, з початку року провели понад чотири тисячі перевірок, за результатами яких виявили майже 150 порушень встановлених правил торгівлі, зазначили у поліції.

За даними правоохоронців, в Одесі викрили десятьох громадян у торгівлі контрафактною тютюновою продукцією в магазинах. Ще п’ятеро продавали “з рук” та у продуктових магазинах у Білгород-Дністровському районі.

В Ізмаїльському районі виявили незаконний продаж тютюнових виробів у сімох магазинах, а в Рені у містянки вилучили майже 2,9 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку.

Загалом з початку року правоохоронці вилучили з незаконного обігу майже 19 тисяч одиниць тютюнових виробів, а відносно порушників склали адміністративні протоколи. Тепер їм загрожує покарання штрафом від 1,7 до 34 тисяч гривень з конфіскацією предметів торгівлі.



Перегляди: 172
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: