НОВИНИ

На Миколаївщині викрили нецільове використання орендованої земділянки

24.02.2021 11:05
article_switching_to_wholegrain_2048x1152_01_2

Врадіївським районним судом підтверджено законність та обґрунтованість позовних вимог Первомайської місцевої прокуратури щодо дострокового розірвання договору оренди земельної ділянки  площею 45 га вартістю майже 2,5 млн грн, розташованої на території  Врадіївського району. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури, пише agronews.ua.

Встановлено,  що орендар понад 2 роки використовував орендовану земельну ділянку не за цільовим призначенням – замість випасання худоби, вирощував на ній сільськогосподарські культури, що спричиняло шкоду державі.

За вказані порушення орендар неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, проте продовжував використовувати землю з порушенням умов договору її оренди. Водночас, власником землі заходи до розірвання спірного договору та повернення земельної ділянки не вживались.

З метою захисту інтересів держави у сфері земельних відносин, місцевою прокуратурою до суду пред’явлено позов про дострокове розірвання договору оренди землі, повернення її державі.

Нагадаємо, що на Запоріжжі на землях культурної спадщини сіяли сільгоспкультури.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: