ВАЖЛИВО

На Миколаївщині наркофермери виростили елітної коноплі на 15 млн грн

04.09.2020 13:32
https://agronews.ua/

На Миколаївщині правоохоронці знайшли чотири плантації коноплі. Які були оснащені крапельним поливом та системою відеоспостереження. Вони належили 4 жителям сіл Воскресенське і Мішково-Погорілове Вітовського району 30-ти, 37-ми, 45-ти та 52-х років. Чоловіки були затримані. Двоє з них мали зброю, зареєстровану на них, як на представників громадського формування з охорони громадського порядку в Миколаєві. Наркорослини зловмисники вирощували на своїх присадибних ділянках. Про це повідомляє пресслужба поліції ГУ Нацполіції у Миколаївській області, пише agronews.ua.

В результаті правоохоронці вилучили 276 кущів конопель, систему відеоспостереження, коробки з патронами калібру 7,62 мм, а також понад 160 патронів різного калібру, чотири одиниці зброї, серед яких травматичне, карабін і мисливську рушницю, електронні ваги та пакувальний матеріал.

“Загальна вартість вилучених конопель за цінами чорного ринку становить понад 15 мільйонів гривень. Розміри рослин досягають трьох метрів заввишки, це елітний сорт. Попри те, що власники посівів стверджують, що коноплю в таких обсягах виростили виключно для себе, ми будемо перевіряти справжню мету. Фігурантам загрожує покарання від трьох до семи років ув’язнення”, – повідомив начальник ГУНП в Миколаївській області полковник поліції Сергій Шайхет.  


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: