НОВИНИ

На Львівщині відкрили підприємство їз виготовлення обладнання для землерийної техніки

03.01.2019 08:16

Cеред основних напрямків діяльності підприємства – виготовлення ковшів, техніки для виготовлення дров, а також промислових подрібнювачів. У місті Буськ Львівської області розпочало роботу підприємство «Ківшсервіс», яке виготовляє навісне обладнання для землерийної техніки, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника управління інвестиційної політики Львівської ОДА Романа Матиса, відкриття підприємства створить додаткові робочі місця.

«Це підприємство — черговий крок Львівщини в напрямку створення нових робочих місць, стимулювання конкуренції за працівника і зростання рівня оплати праці та інших соціальних пакетів, які мотивують трудівників працювати на батьківщині, а також більш відповідально ставитися до роботи. За останні три роки в області відкрито 240 підприємств і створено понад 25 тисяч робочих місць», — зауважив Матис.

Сума залучених інвестицій у відкриття підприємства склала понад 10 млн грн. Середня заробітна плата на виробництві — 10 тис. 500 грн.

«Обладнання ми виготовляємо за німецькими стандартами. Для нас важливо створити комфортні умови для працівників. Ми навчаємо працівників, які приходять до нас на роботу і намагаємось їх мотивувати комфортом та зарплатою», – заявила Хаммель.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: