ВАЖЛИВО

На Київщині приватизували землю за підробним наказом Держгеокадастру

03.09.2020 10:02
https://agronews.ua/

На Київщині приватизували землю за підробним наказом Держгеокадастру. Про це повідомив  Роман Лещенко на своїй  Facebook сторінці, пише agronews.ua.

«В процесі аудиту наказів на безоплатну приватизацію земель, та моніторингу наказів що видаються, чого тільки не буває. Так з‘ясували, що громадянин Юрій Велікдан (або ж хтось використовуючи його документи) двічі реалізував своє право на безоплатну приватизацію землі для індивідуального садівництва», – написав Лещенко.

Він додав, що у 2014 році, вищезгаданий громадянин отримав 6 соток землі у Вишгородському районі Київської області. Земельна ділянка була продана.

За даними Лещенка, станом на сьогодні встановлено, що 09.07.2020 на нього було зареєстроване право власності на ще одну земельну ділянку на території тієї ж Хотянівської селищної ради, але вже площею 10 соток для індивідуального садівництва.

Підставою набуття права власності став наказ Держгеокдастру у Київській області від 5.08.2020 за номером: 10-5814/15-20-сг. От тільки наказу із таким номером на вказану особу не існує. Цей номер був присвоєний наказу виданому 15.04.2020, за яким зовсім інша громадянка отримала земельну ділянку, навіть в іншому районі області, – додав очільник Держгеокадастру.

Він зазначив, що наразі правоохоронці з‘ясовують всі обставини, оскільки тут маємо усі ознаки підробки.

Ця ситуація – це ще одна із схем, які використовували для відчуження землі, – наголосив Лещенко.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: