НОВИНИ

На Хмельниччині виставлено на продаж хлібокомбінат

07.04.2021 12:31
47833

7 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів», що знаходиться в смт Дунаївці на Хмельниччині. Про це повідомляє пресслужба Фонду державного майна, пише agronews.ua.

Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів відповідно до статуту займається виробництвом продуктів борошномельно-круп’яної промисловості та кормів для тварин, що утримуються на фермах, а також оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням, кормами для тварин тощо.

Об’єкт приватизації складається з будівель та споруд загальною площею 79804,48 м², серед яких: адмінбудинок з їдальнею, пекарні, елеватори, млинзавод, лабораторія, склади, цехи, гаражі, інші господарські будівлі. Загальна площа земельних ділянок – 67,3043 га. Наявне технологічне обладнання, а також необхідні комунікації: водопостачання, електропостачання, каналізація, під’їзні шляхи.

Стартова ціна на актив складає 187 637 810 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 6 травня.

Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів стане першим об’єктом, який буде виставлено на прозорий онлайн-аукціон в рамках приватизації державних комбінатів хлібопродуктів (КХП).

Детальніше про приватизацію ДП «Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів»: https://bit.ly/3dDZu6D.

Нагадаємо, що на Комітетах ВР підтримано чотири важливих для фермерів законопроекта.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: