НОВИНИ

На Херсонщині відбудеться масштабний захід для картоплярів України

08.08.2021 14:21
couch-potatoes-funny-potatoes-lazing-around-sofa-couch-cute-faces-pair

Українська асоціація виробників картоплі, «ДЛГ Україна», «АгріСтатіс» запрошують представників торгівельних мереж, переробні підприємства, трейдерів взяти участь у контрактуванні вирощеного вітчизняними картоплярами врожаю і укладання угод на наступний сезон. Переговорна панель між виробниками, категорійними менеджерами супермаркетів, трейдерами і переробними підприємствами відбудеться в рамках Всеукраїнського Дня картоплі «Картопляний блокчейн -2021», що пройде 26-27 серпня на базі ФГ «Аделаїда» (с. Чулаківка, Херсонська область). Про повідлмляє УАВК, пише  agronews.ua

Вдень представники торгівельних мереж, переробних підприємств і трейдери зможуть ознайомитися з 70 сортами картоплі вітчизняної та зарубіжної селекції, що ростуть у полі, оцінити їхній потенціал, товарність та інші важливі якості. Надвечір 26 серпня просто неба на території ресторану пансіонату «Прибой» (Залізний порт) упродовж 3 годин пройдуть попередні переговори щодо закупівлі вирощеної в Україні продукції, обсягів, часу та періодичності доставок, часу зберігання тощо.

«Знаючи ринкову кон’юнктуру, оцінюючи ситуацію з врожаєм в сусідніх країнах, представники торгівельних мереж, переробних підприємств, трейдери і виробники зможуть реально оцінити своє положення на ринку, потреби і можливості, досягти необхідних домовленостей і зробити першу в історії України спробу розумного контрактування і планування», – зауважила Оксана Антонова, директор «АгріСтатіс».

«Саме наприкінці серпня картоплярі України готові до контрактування на весь подальший сезон реалізації продукції. У цей момент вони розуміють, яку якість та в якій кількості готові запропонувати супермаркетам. Особливо корисними ці переговори можуть бути для трейдерів, які повинні закуповувати партії однорідної продукції (сорт, калібр тощо) для подальших поставок у торгівельні мережі. Полегшать переговори роботу і переробним підприємствам. Адже на переговорній панелі цілком реально запросити до співпраці виробників, що мають досвід вирощування продовольчої картоплі, спробувати свої сили у вирощуванні чіпсових або висококрохмальних сортів картоплі, які так потрібні чіпсовим і крохмальним заводам», – розповіла Оксана Руженкова, виконавчий директор Української Асоціації виробників картоплі.

«Ми передбачили всі можливі нюанси з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог: столи для проведення переговорів для кожної мережі та переробного підприємства будуть розставлені на соціально безпечні відстані. Санітайзери, маски – все інше необхідне для комфортної роботи буде забезпечено організаторами. Завчасно спланований графік і списки виробників, що хочуть поспілкуватися з мережами і переробниками, жорсткий таймінг допоможуть провести переговорну панель продуктивно і плідно», – пообіцяла Юлія Бондаренко, директор «ДЛГ Україна».

Вона додала, що своє бажання взяти участь у переговорах вже підтвердили найбільші переробні підприємства Pepsico (чіпси Lay`s), Mondelez (чіпси Люкс), Snack Production (чіпси Chipster`s), ПБП “Вимал” тощо.

Щоб дізнатися більше про проведення переговорної панелі, звертайтесь до:

Бондаренко Юлія:
e-mail: [email protected]
моб.тел., Viber, Telegram: +38(093)-352-88-65
Руженкова Оксана:
e-mail: [email protected]
моб.тел., Viber, Telegram: +38(050)-809-45-44



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: