НОВИНИ

На Херсонщині у сім’ї викрали фургон з помідорами

03.09.2021 13:03
tomaten

У селі Камиш на Херсонщині селянське сімейство зібрало на своєму городі понад двох центнерів свіжих томатів. Про це повідомляє khersonci.com, пише agronews.ua.

Помідори розклали по ящиках з-під бананів, ящики завантажили в причіп для легкового автомобіля, що був припаркований у присадибної ділянки. Наступного ранку вони зібралися їхати на оптовий ринок в селі Великі Копані, щоб продати урожай.

Однак піднявшись о п’ятій годині ранку, селяни причепа з помідорами у дворі не знайшли, і повідомили про крадіжку на 102.

Виконуючий обов’язки начальника відділення Національної поліції селища Чаплинка, капітан Ян Луків каже, що в Камиш виїхала група швидкого реагування. Її співробітники об’їхали населений пункт, і виявили зниклий причіп з помідорами в полі. Томати з нього нікуди не поділися, і були цілком придатні як на реалізацію, так і в їжу.

Отримавши своє добро назад, селяни заявили про відмову від претензій. Так кому ж знадобилося вночі катати по селу доверху завантажений причіп? Версія така: інші овочівники вирішили таким манером “пригальмувати” поїздку сусідів на ринок, щоб опинитися там раніше, і мати можливість продати урожай скупникам за вигіднішою ціною. За іншою версією, “викрадення” партії помідорів – чийсь безглуздий жарт.

Нагадаємо, що Закупівельні ціни на зерно в Україні суттєво змінено.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: