НОВИНИ

На Херсонщині громаді повернули меліоративну систему

17.08.2021 12:37
melioratsma22

На Херсонщині прокуратура домоглась повернення частини меліоративної системи громаді, повідомляє прес-служба Херсонської обласної прокуратури. Про це повідомляє  kherson.gp.gov.ua, пише  agronews.ua.

«За принципової позиції Каховської окружної прокуратури постановою Південно-західного апеляційного господарського суду залишено без змін рішення господарського суду Херсонської області, яким задоволено позовну заяву Каховської окружної прокуратури в інтересах держави про стягнення заборгованості та розірвання договору оренди комунального майна вартістю понад 360 тис. грн», — йдеться в повідомленні. 

Установлено, що підприємство після укладення у серпні 2018 року договору оренди частини внутрішньогосподарської меліоративної мережі, не виконало взятих на себе зобов’язань та як наслідок, утворилась систематична заборгованість перед місцевими бюджетами на суму понад 42 тис. грн.

«Зважаючи на це, прокуратура звернулась до суду з відповідною позовною заявою, яка була задоволена судом у повному обсязі», — підсумували у прокуратурі.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: