НОВИНИ

На Харківщині виготовляють сирну сіль

08.08.2021 15:29
sil-53430

Невеликі сільськогосподарські виробники частіше стають успішними, якщо здійснюють крафтове виробництво, займають унікальну нішу на ринку. Саме таку стратегію обрали фермери з Алісівки на Харківщині – господарство Seven Gardens Family Farm, яке виготовляє різні пряні сири з козячого молока. Нещодавно фермери представили новий продукт – сирну сіль, яку можна використовувати як приправу. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

“У нас ще одна новинка. Сирна сіль. Це висушений перетертий сир напівтвердих сортів, з додаванням солі і спецій. Частка солі – 30% від ваги продукту. Це ідеальна сирна приправа до величезної кількості страв і закусок. Вона дуже добре підходить для салатів, перших і других страв, для додавання в бутерброди і піци – та куди завгодно, де б ви хотіли додати пікантний сирний присмак”, – зазначають в Seven Gardens Family Farm.

Продають новий продукт в упаковках по 200 грамів.

Крім того, наприкінці липня фермерське господарство презентувало сир “Галактика”. Це невеликі різнокольорові кульки з кислоферментного сиру в спеціях, які й дають колір. Продукт витриманий і доведений до твердого стану. Смак кульок багатий та насичений.

За словами власників ферми, сир “Галактика” має вершковий післясмак з кислинкою. Ці смакові нотки підкреслюють спецію. Зокрема, при виготовленні сиру використовують куркуму, паприку, суміш перців, італійські трави. Вибрати назву для нового продукту Seven Gardens Family Farm допомогли клієнти господарства.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: