АГРОРЕГІОНИ

На Харківщині помер механізатор через влучання ракети в трактор

20.05.2022 16:01
4wUmTzBZX-photo_2022-05-12_11-54-45

Вночі 20 травня у харківському госпіталі помер 26-річний Олег Гайдабура — механізатор, який отримав поранення через влучання рашистської ракети у трактор під час польових робіт на Харківщині. Про це повідомляє прес-служба агрокомпанії Астарта-Київ на своїй офіційній сторінці у Facebook, пише  agronews.ua.

“З глибоким сумом та болем сповіщаємо, що відійшов у вічність наш колега, герой-механізатор агрофірми «Лист Ручки» Олег Гайдабура. 11 травня він отримав несумісні з життям травми та опіки через пряме прицільне влучання рашистської авіації в трактор на полях Харківщини під час обробітку поля”, – повідомляє прес-служба агрокомпанії Астарта-Київ.

Помер Олег Гайдабура

Повідомляється, що за життя механізатора боролися у лікарні Харкова, але не змогли врятувати.

“Це наш спільний біль, рана, яка не загоїться ніколи. Схиляємо голови у вічній скорботі перед світлою пам’яттю Олега. Компанія приносить щирі співчуття родині і візьме на себе всі фінансові витрати, аби гідно провести в останню путь героїчного хлібороба. Також надається фінансова допомога родині. Світла пам’ять Герою — Герої не вмирають.”,- йдеться в повідомлені.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам Олега Гайдабури ????????



Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: