ВАЖЛИВО

На Дніпропетровщині фермер звернувся до Зеленського щодо протидії злочинної діяльності прокуратури

08.09.2023 15:09
лллл

Анатолій Гайворонський, фермер з багаторічним досвідом роботи у  Дніпропетровській області, написав відкритого листа Президенту України Володимиру Зеленському. Про це повідомляє Фермер Придніпров’я, пише agronews.ua.

У листі аграрій, зокрема,  звертається до нього як до Гаранта Конституції за допомогою зупинити злочинну діяльність прокуратури  та Нацполіції області. Він скаржиться на порушення його прав як громадянина України, бо відстояти їх, крім нього самого, нікому. Хоча всю свою господарську і громадську діяльність боровся з незаконними діями обласних чиновників.

Анатолій Гайворонський зазначив, що проти нього, починаючи з 2007 року, окремими посадовцями ведеться активна знищувальна “робота”.  Вона стосується як фізичного усунення аграрія, так і  руйнації  власного сільськогосподарського підприємства.

Про це свідчить кримінальна справа відносно місцевих Ю.Пришедька, Л. Ігнатенка, І.Крицького. Цю справу сім разів безпідставно закривали, а тільки потім направили до суду. Винні до цих пір не понесли покарання. Після однієї безкарності послідували інші, – свідчить аграрій.

Розбійні напади, знищення сільгостехніки, викрадення майна, отруєння посівів на полях – все зафіксовано в кримінальних провадженнях. Однак, кримінальної відповідальності злочинці за скоєне не несуть.

Одним з них, вказує Анатолій Гайворонський, є Ю. Пришедько з Підгородненської ТГ.  Наразі ним організована злочинна кампанія по відстороненню міського голови громади від посади. У хід йдуть залякування людей, погрози і підкупи важливих для нього осіб.

Анатолій Гайворонський просить Президента розібратися в ситуації, що склалася наразі в області з потаканням правоохоронних органів відкритим злочинцям,  і виявити службових осіб, зацікавлених у кришуванні депутата Підгородненської міськради Ю. Пришедька.


Перегляди: 1110
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: