НОВИНИ

На Дніпропетровщині фермери отримають гранти для розвитку онлайн продажів

27.06.2020 15:01
54f913d074d7

Мікро, малі та середні агропідприємства зможуть отримати субгранти на розвиток своїх онлайн-ресурсів. Про це повідомляє департамент економічного розвитку Дніпропетровської ОДА , пише agronews.ua.

«Цей конкурс стосується представників сільськогосподарських підприємств, які виробляють або продають молоко, овочі, фрукти, ягоди кондитерські вироби або аквакультури. Мета проекту — налагодити взаємодію між виробниками та ринком збуту. А також допомогти представникам сільськогосподарських підприємств продавати свої продукти через онлайн-ресурси», — розповідають в департаменті.

Зазначається, для участі в конкурсі потрібно вести бізнес не менш як рік, мати онлайн-ресурс для реалізації продуктів харчування, а також річний обіг має складати не менше 500 тис. грн.

Переможці отримають до 4 млн грн. Кошти можна буде витратити на маркетинг, розробку і просування бренду, вдосконалення роботи сайту або мобільного додатку, консультаційну допомогу.

 Засоби не можна буде витратити на створення сайту, покупку техніки або обладнання. Їх можна направити, зокрема, на маркетинг, розробку і просування бренду, вдосконалення роботи сайту або мобільного додатку, консультаційну допомогу.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: