АГРОРЕГІОНИ

На Чернігівщині приватизували спиртовий завод за 45 млн грн

21.03.2024 16:23
Ukrainian hryvnia money bags and industrial factory plant. Economic support. Privatization, purchase of industrial complexes. Sale auction. Investment in modernization, reduction harm to environment.

Фонд державного майна України реалізував на приватизаційному аукціоні єдиний майновий комплекс ДП «Холминський спиртовий завод» у Чернігівській області. Під час торгів вартість об’єкта зросла у 2,9 раза. Про це повідомляє mind, пише agronews.ua.

«Щойно відбувся аукціон із продажу Холминського спиртового заводу на Чернігівщині. Фінальна запропонована ціна – 45 млн грн», – йдеться в повідомленні голови ФДМУ Віталій Коваль.

За його інформацією, за об’єкт змагалися троє учасників. Його вартість у ході торгів зросла у 2,9 раза від початкової у 15,5 млн грн.

Переможцем торгів стало товариство з обмеженою відповідальністю «Термінал Фрост», яке запропонувало за лот лише на гривню більше від іншого учасника торгів – ТОВ «ФК «Конкорд Факторинг». 

Компанія «Термінал Фрост» зареєстрована 24 липня 2017 року в Києві. Керівником і кінцевим бенефіціаром фірми є Анастасія Баштова з Горлівки Донецької області. Статутний капітал компанії, основним видом діяльності якої є консультування з питань комерційної діяльності й керування, становить 155 000 грн.



Перегляди: 96
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: