ВАЖЛИВО

Мінагрополітики разом з ВАГ підписали меморандум з Сумською ОДА

22.07.2021 12:32
219914778_137139115223789_7140679241038461661_n

Міністерство аграрної політики та продовольства України, Сумська ОДА та Всеукраїнська асоціація громад підписали Меморандум про співпрацю, пише agronews.ua.

Ключові завдання Меморандуму – спільна взаємодія для розвитку сільських територій. Він спрямований на взаємодію Мінагро з ОДА та Всеукраїнською асоціацією громад співпраці у сфері земельної реформи, податкової реформи в частині АПК, реалізації програм державної підтримки серед фермерів.

Своїми підписами Меморандум скріпили перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький, виконавчий директор Всеукраїнької Асоціації Громад Іван Слободяник.

Тарас Висоцький також взяв участь у нараді з головами райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських рад, обговоривши з ними питання взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Нагадаємо, перед цим підписали Меморандуми з Всеукраїнською асоціацією громад та Міністерством аграрної політики та продовольства України у присутності голів громад та профільних агро-асоціацій: Київська обласна державна адміністрація, Рівненська обласна державна адміністрація, Житомирська обласна державна адміністрація, Тернопільська обласна державна адміністрація та Волинська обласна державна адміністрація .

“Така комунікація місцевого самоврядуваня, центральної влади, фермерського активу і громадських об’єднаннь стане корисною всім і допоможе якогомога швидше реагувати та вирішувати ті проблеми, які непокоять людей на місцях стосовно земельної реформи і децентралізації. На черзі – решта областей України”,- написав Іван Слободяник на своїй фейсбук сторінці.

Читайте також:, Всеукраїнська асоціація громад обрала нове керівництво.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: