НОВИНИ

McDonald’s відновлює роботу в Україні: відомо коли, і де

12.08.2022 19:06
McDonalds-1

Ресторани мережі McDonald’s будуть поетапно відновлювати роботу в Україні — першими відкриються заклади у Києві та на заході країни. Про це йдеться у заяві McDonald’s Україна у Facebook, пише agronews.ua.

Компанія нагадала, що 24 лютого призупинила роботу ресторанів в Україні через війну, що триває.
«Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу», — говориться у повідомленні.
Протягом кількох наступних місяців компанія буде займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки людей і клієнтів.

Як уточнив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який вів переговори з компанією, підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час.

«Але головне, що є політичне рішення: «Мак» повертається… Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні навіть попри умови війни. Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України», — написав він у Facebook.

Читайте також: Якими критеріями оперувати при виборі сорту пшениці озимої



Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: