АГРОВІДЕО

Лайфхак: вигода більше 50% при використанні запчастин HighLine

14.08.2021 12:22
mqdefault

Однією з ключових складових, що впливають на собівартість виробленої аграріями продукції, а відповідно на прибуток підприємства, є витрати на обслуговування сільгосп техніки. З метою мінімізації цих витрат компанія АМАКО поставляє в Україну якісні запчастини під брендом HighLine, що об’єднали в собі дві головні переваги  – це висока якість та доступна ціна, що є в рази менша за ціну оригінальних запчастин під брендом виробника техніки, пише agronews.ua.

Спеціалісти АМАКО вивчають світовий ринок запчастин: виробників як оригінальних запчастин, які використовуються виробниками техніки, так і аналоги до них, та обирають оптимальні рішення.

В 2020 році компанія ТОВ «НАТАША Агро», що є структурною одиницею Українського Аграрного Холдингу, звернулася в АМАКО з задачею знайти оптимальне рішення технічного забезпечення дискових борін WISHEK.

За словами Віталія Харченко, інженера-механіка ТОВ «Наташа Агро», підприємство завжди шукає шляхи зменшення витрат на запчастини при збереження якості та строку їх експлуатації.

«З початку робіт ці борони відпрацювали біля 7000 га на оригінальних дисках та підшипниках на передній батареї. Диски ж та підшипники на задніх рядах досі працюють і наробіток вже складає більше 15 000 га. Якістю ми повністю задоволені» – коментує Віталій Харченко.

«Вивчивши оригінальні комплектуючі на дисковій бороні WISHEK, ми дізналися, що на даних агрегатах встановлені диски виробництва INGERSOLL та підшипники PEER. Враховуючі високу якість та довговічність дисків INGERSOLL ми запропонували підприємству Наташа-Агро ті ж самі диски виробництва INGERSOLL, що ми поставляємо в Україну під брендом HighLine. Що стосується підшипників, то ми також є офіційним дистриб’ютором продукції Peer в Україні. Тобто господарство має можливість використання тих самих якісних запчастин, але за набагато нижчою ціною» – розповідає Сергій Самсон, територіальний менеджер з продажу запасних частин компанії АМАКО.

Протягом року експлуатації дискових борін та напрацювання 3500 га на дисках HighLine відпрацьований ресурс запчастин склав всього 40%, що підтвердило якість даних дисків.

«Бачимо розмір нового диску HighLine 765 мм та розмір диску, що міняли минулого року, 712 мм. Це доволі непогано» – додає Віталій Харченко.

Таким чином можна розрахувати вигоду підприємства на прикладі однієї борони WISHEK:

Тобто вигода підприємства тільки від використання дисків ТМ HighLine складає більше 50% та протягом 15000 га експлуатації однієї борони складе більше 220 тис. грн.



Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: