НОВИНИ

Компанія «НІБУЛОН» постачатиме кукурудзу до Йорданії

10.03.2021 16:08
15648

В рамках візиту голови наглядової ради компанії «НІБУЛОН» Андрія Ватадурського до Йорданії відбулася зустріч з Міністром сільського господарства Йорданії Мохаммадом Даудіє, де були, зокрема, обговорені перспективи поставок компанією кукурудзи до Королівства. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії, пише agronews.ua.

«Йорданія – це давній партнер компанії «НІБУЛОН», – зазначає Андрій Вадатурський. – Наша компанія регулярно перемагає в урядових тендерах на поставку сільгосппродукції в цю близькосхідну країну. Зокрема, тільки з 2008 року до Йорданії було поставлено майже 2,6 млн тонн збіжжя. У рамках мого візиту були обговорені перспективи подальшої співпраці нашої компанії з урядом та бізнесом країни у напрямах міжнародної торгівлі та інвестиційної діяльності».

Він висловив слова подяки Посольству України в Йорданії та особисто Послу Мирославі Щербатюк за організацію робочого візиту та забезпечення розширення можливостей для українського бізнесу на ринку Королівства, усунення торговельних бар’єрів, сприяння просуванню українського експортного потенціалу за кордоном, а також розширення торговельно-економічного співробітництва між Україною та Йорданією.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: