НОВИНИ

Кількість санкцій проти РФ сягнула майже 6 тис

11.03.2022 18:01
original

За два тижні російського вторгнення в Україну кількість санкцій проти рф сягнули майже 6000. Це більше, ніж в Ірані та Північній Кореї.  Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України у Телеграмі, пише agronews.ua.

Зазначається, що країну-агресора продовжують залишати світові компанії, і за останню добу оголосили про припинення роботи в рф:

  • одна з найбільших у світі систем термінових переказів грошей Western Union;
  • соцмережа Ask.fm (також жителі рф та білорусі не зможуть купувати внутрішню валюту ASKfm і більше не зможуть підписатися);
  • один із найбільших маркетплейсів онлайн-послуг у світі Fiverr (сотні тисяч фрілансерів тепер не зможуть надавати свої послуги);
  • “велика трійка” звукозаписуючих лейблів Sony, Warner Music та Universal Music;
  • рф залишилася без американського антивірусу Norton та чеського Avast;
  • Google відключає можливість створення нових акаунтів з рф в рекламній мережі Adsense і зупиняє роботу активних акаунтів росіян;
  • компанія Walt Disney Co заявила, що призупинить весь бізнес у рф (випуск контенту та ліцензування продукції, діяльність Disney Cruise Line, випуск журналу National Geographic та свій телевізійний канал).

“Просто зараз країни Великої Сімки працюють над новим пакетом санкцій проти росії. І чим далі окупанти продовжують нищити Україну, тим болючіших ударів світ завдасть по їхній землі”, – наголошують у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, Європейський Союз та низка інших країн, зокрема США, Канада, Австралія, запровадили проти росії санкції через війну в Україні. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Читайте також: Озвучено перелік продуктів, ціни на які контролюватиме місцева влада .



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: