НОВИНИ

Інтегрована система менеджменту Нібулон сертифікована за стандартами ISO на системи управління

17.06.2020 12:32
https://agronews.ua/

У збірно-секційному цеху суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН» відбулася насправді історична для компанії подія – вручення сертифікатів відповідності інтегрованої системи менеджменту підприємства (ІСМ) суворим вимогам міжнародних стандартів у сфері менеджменту якості, охорони навколишнього середовища та охорони праці. Про це повідомляє пресслужба компанії «НІБУЛОН», пише agronews.ua.

ІСМ ССЗ «НІБУЛОН» була розроблена та впроваджена під контролем спеціально підготовлених внутрішніх аудиторів компанії відповідно до усіх вимог основоположних міжнародних стандартів ISO серії 9000, які охоплюють такі сфери застосування як менеджмент якості (ISO 9001:2015 «Системи менеджменту якістю. Вимоги»), екологічний менеджмент (ISO 14001:2015 «Системи екологічного менеджменту. Вимоги») та менеджмент гігієни і безпеки праці (ISO 45001:2018 «Системи менеджменту гігієни та безпеки праці. Вимоги»).

Зліва направо: Євген Долгов, інженер відділу контролю якості ССЗ «НІБУЛОН», Алла Ізмєстьєва, начальник відділу охорони навколишнього середовища ТОВ СП «НІБУЛОН», Сергій Савінець, начальник служби охорони праці ТОВ СП «НІБУЛОН»

Ретельний та професійний сертифікаційний аудит, який тривав протягом останнього тижня травня, проводила всесвітньовідома компанія «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна».

Вручення сертифікатів

Фахівці сертифікаційного органу перевірили функціонування згаданих систем менеджменту за напрямами діяльності підприємства: будівництво, переобладнання, модернізація та ремонт суден, корпусних конструкцій та суднового обладнання; проєктно-конструкторські роботи з будівництва, модернізації, переобладнання та ремонту суден, корпусних конструкцій та суднового обладнання; постачання запасних частин; обробка металів; виготовлення металоконструкцій загальнопромислового призначення.

Вручення сертифікатів

Аудитори визначили, що функціонування ІСМ суднобудівно-судноремонтного заводу організовано на високому рівні та повністю відповідає вимогам  міжнародних стандартів.

Олексій Вадатурський, генеральний директор ТОВ СП «НІБУЛОН», Сергій Ряго, менеджер з регіонального розвитку ТОВ «Бюро Верітас Україна»

Варто зазначити, що сьогодні компанія отримала сертифікати відповідності за трьома напрямами, які підтверджують відповідність ІСМ суднобудівної верфі як міжнародним стандартам на системи управління (ISO), так і національним (ДСТУ), про що зазначається у документах. 

“Результати вашої праці – це є отримання сертифікатів відповідності інтегрованої системи менеджменту, яка успішно діє на вашому підприємстві. Сьогодні ми з радістю передаємо їх вам. Я бажаю керівнику і усьому колективу благополуччя, здоров’я та успіхів і вітаю з черговим досягненням. Головне те, що ми розбудовуємо Україну, удосконалюємо Україну”, – привітав компанію Сергій Ряго,  менеджер з регіонального розвитку ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна».

Сертифікована система менеджменту на ССЗ «НІБУЛОН» дає підприємству значні переваги, зокрема розвиток позицій на вітчизняному та міжнародному ринках малого й середньотоннажного суднобудування та судноремонту.

Функціонування ІСМ працює на розширення номенклатури продукції та послуг, що надаються, які за якісними показниками відповідають найсучаснішим вимогам ринку, вдосконалення технологічних процесів виготовлення продукції через ретельне вивчення і впровадження вимог замовників і зацікавлених сторін, максимальне залучення творчого потенціалу працівників до створення необхідних умов задля досягнення головної мети, забезпечення безпечних належних умов праці й дбайливе ставлення до ресурсів навколишнього середовища  і компанії та однозначно сприятиме покращенню іміджу підприємства на глобальному ринку.

“Ми змогли в найкоротші терміни підготуватися та виконати усі умови для успішної сертифікації інтегрованої системи менеджменту на нашому суднобудівному підприємстві. І отримання сьогодні цих сертифікатів має для нас велике значення, адже це новий шлях розвитку підприємства, нові можливості для співпраці як в Україні, так і у світі”, – зазначив Олексій Вадатурський, генеральний директор компанії «НІБУЛОН». 

Він додав, що сертифікація за міжнародними стандартами є потужним показником додаткової довіри до компанії зі сторони партнерів та  підтвердженням  намірів дотримання високих технологій суднобудування та судноремонту у всіх відношеннях. Разом з тим це і черговий виклик, оскільки тепер робота лише набиратиме обертів.

“Кожного дня, будуючи судна, ми будемо підтверджувати для себе і усіх, що ми сертифіковані у цій системі координат. Для того, щоб ми були справжнім зразком в суднобудівній сфері і не лише в Україні, ми безупинно удосконалюватимемось на всіх рівнях. І ми обов’язково досягнемо цього, по-іншому у нас не буває”, – підкреслив Вадатурський.

Олексій Вадатурський подякував усім фахівцям, які займалися розробкою і впровадженням ІСМ, і зокрема відповідальному за цю роботу Євгену Долгову, інженеру відділу контролю якості суднобудівного заводу.

“Отож, не збавляємо темпів та продовжуємо рухатися тільки вперед”, – наголосив Олексій Вадатурський, генеральний директор компанії «НІБУЛОН».

«НІБУЛОН» відомий в Україні та світі як постачальник та виробник якісної продукції, екосвідоме підприємство, яке провадить свою діяльність, дбаючи про навколишнє середовище, а також як відповідальний та надійний роботодавець, для якого безпека та здоров’я працівників понад усе.

“Компанія працює виключно у законодавчому полі та неухильно дотримується усіх вимог провідних міжнародних фінансових установ. Сертифікація системи менеджменту ССЗ «НІБУЛОН» щодо відповідності діяльності міжнародним стандартам стала ще однією важливою подією в історії компанії. Адже це беззаперечне підтвердження сталого розвитку підприємства та значний крок українського суднобудівного заводу на шляху до глобального ринку суднобудування та судноремонту”, – зазначають у повідомленні.


Перегляди: 18
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: