НОВИНИ

ГРС схвалила підвищення тарифів Укрзалізниці на вантажні перевезення

24.03.2019 17:04

Державна регуляторна служба України затвердила рішення про індексацію тарифів на залізничні вантажоперевезення “Укрзалізниці” на 14,2%. Про це повідомив голова правління компанії Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

“Є результат. 14,2% індексації залізничного тарифу на вантажоперевезення погоджено. Вітаю всіх учасників дискусій і переговорного процесу”, – написав фінансовий директор “Укрзалізниці” Андрій Рязанцев на своїй сторінці в Facebook.

Після реєстрації відповідного наказу в Міністерстві юстиції України і його публікації у виданні “Урядовий кур’єр” тарифи на перевезення вантажів залізничним транспортом в межах України будуть проіндексовані на 14,2% з 1 квітня цього року.

“Ще раз підкреслю: індексувати тарифи на вантажні перевезення на індекс цін виробників промислової продукції – це поширена практика. Ми хочемо, щоб всі розуміли тенденцію розриву між тарифами і зростанням цін на продукцію. У свою чергу – виконуємо і будемо виконувати свої зобов’язання по інвестиціям”, – заявив Кравцов.

Він додав, що фінанси від індексації підуть на нові локомотиви, модернізацію інфраструктури, і нові пасажирські вагони.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: