ТЕХНОЛОГІЇ

Фінансова свобода — перевага покупок в розстрочку

08.05.2024 20:59

Вміння розраховувати свої фінансові можливості важливе не лише перед вартісною покупкою, а й у повсякденному житті. Особливо в період обмеженого бюджету без додаткових джерел фінансування. Довго жити у режимі затягнутого паска складно та психологічно шкідливо, адже такі умови лише посилюють тривожність, невпевненість у завтрашньому дні та власних силах. Як альтернативний спосіб економного споживання та раціонального витрачання коштів варто спробувати послугу банківської розстрочки. Це не кредитна лінія, що передбачає нарахування відсотків та постійне збільшення заборгованості, а довгострокова оплата частинами, завдяки якій легше розподілити свої витрати у часі.  

Розстрочка передбачає використання банку-емітента як безвідсоткового позикодавця, який за свого клієнта розраховується за товари та послуги, дозволяючи поступово повертати суму позики рівними частинами протягом кількох місяців. Банківська розстрочка діє лише всередині мережі організацій-партнерів, за рахунок яких вона, власне, й можлива. Найбільш зацікавленою стороною у взаєминах розстрочки вважається саме продавець. Це він сплачує банку відсоток комісійних за можливість брати участь в операціях розстрочки. За рахунок полегшеної сплати покупок продавець приваблює покупців, суттєво збільшуючи свої обсяги продажів.

Логіка виживання компанії за рахунок обороту — найбільш прогресивна модель бізнесу. Вона передбачає створення сприятливих умов для покупця, орієнтацію на його інтереси та можливості, завдяки чому компанія отримує лояльних постійних клієнтів, поступове розширення аудиторії та фінансову стабільність.

Компанії-партнери, частково втрачаючи на банківській комісії, здобувають значно більше за рахунок зростання обсягів продажу. На додачу їм не доводиться стикатися з кредитними ризиками, адже вартість покупки виплачується одномоментно.

Для банку програма розстрочки — цікавий продукт, що забезпечує постійний грошовий потік та розширення клієнтської бази. Користувачі, яким сподобаються умови розстрочки, охоче замовляють й інші продукти, переходячи на повне обслуговування банку.

Чому покупцю варто оформити розстрочку? На це є кілька причин:

  • можливість купувати більше без екстремальних витрат;
  • можливість планувати свої витрати на перспективу;
  • відсутність кредитних ризиків у вигляді зростаючої суми процентів;

Зручна та вигідна програми розстрочки представлена банком Unex Bank у вигляді віртуальної картки «Мед». Завдяки їй можна отримати відкриту лінію розстрочених платежів в широкій мережі партнерів на суму від 1000 до 100 000 грн на період від 1 до 12 місяців. Розраховуючись карткою «Мед» за товари та послуги можна не витрачати власні кошти, а користуватися банківською безвідсотковою позикою. Кожен новий платіж додається до загальної суми заборгованості та рівномірно розподіляється по щомісячних платежах.

Граничний розмір розстрочки визначається автоматизовано на основі аналізу платоспроможності клієнта. Для її замовлення достатньо паспорта та ІПН. Можна навіть не відвідувати банк, а скористатися мобільним додатком «Мед», з якого надалі буде зручно управляти рахунком, вносити оплати переказом з карти будь-якого банку та вибирати магазини, кафе, заправки у партнерській мережі для наступних покупок.


Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: