ВАЖЛИВО

Feodal.FMS – нова система управління агробізнесом вже доступна фермерам лише по 60 центів за гектар 

28.12.2022 13:25
image_2022-12-07_09-22-38

Компанія Feodal, яка надає послуги з аудиту земельного банку, вийшла в ринок з новою розробкою –  комплексною системою управління агробізнесом Feodal FMS (Farm Management System). Про це розповів засновник та керівник компанії Андрій Дем’янович в інтерв’ю виданню Latifundist.com

Feodal FMS дозволяє фермерам аналізувати більше 4 супутникових знімків в поєднанні з рельєфом. Можна побачити затоплюваність на полях, зрозуміти чи вистачає рослинам вологи, крім аналізу росту рослин, моніторити погоду для кожного поля, а також контролювати усі виробничі процеси. Відстежувати рух техніки в онлайні, та контролювати зливи палива. Система сама бачить, коли техніка в’їжджає в поля і починає роботу, що звільняє від бігонини і фіксування вручну цих процесів.  Андрій зазначає, що переважна більшість усіх процесів у системі автоматизовані, і користувачеві немає потреби вручну вносити дані. Натомість, компанія несе ідеологію простоти користування в усіх аспектах. Більше не потрібно довгих інтеграцій і підключень – це рішення яке феремер може втілити на підприємстві за лічені дні і в перший рік користування лише за 60 центів за гектар.

«Ми зайшли на цей ринок тому що в нас є власне, особливе бачення нашої  FMS, ми не кажемо що ми кращі – ми інакші. Ми віримо в ідеологію простоти і автоматизації, ми щиро хочемо закривати біль, і ми тут тому що знаємо що управління агропідприємством не має бути складним – воно має бути доступним і зрозумілим кожному фермеру», – написав на свой сторінці у Facebook Андрій Дем’янович. 

Моніторинг техніки в системі Feodal.FMS

Андрій також зазначив, що у перший рік вартість підписки на систему становить 60 центів( підписка не передбачає якісь доплати за підключення техніки) – вона навіть до кінця не покриває собівартість, але в компанії свідомо пішли на цей крок. Таким рішенням компанія прагне підтримати фермерів у складні воєнні часи, а також хоче довершити систему відгуками користувачів. Це можливість для фермерів також долучитись до створення функціоналу, який буде відповідати їх зручності. 

В компанії зазначають, що будуть відзначати користувачів, які допомагали своїми відгуками поліпшувати функціонал.

«Ми пропонуємо розвиватись разом, ми хочемо почути фідбек від користування і поліпшувати комфорт користувача. Війна. Ми розуміємо що фінансово важко всім, ми готові поступитись власними бажанням. Будуть заробляти фермери – будемо заробляти і ми, але зараз час знаходити силу один в одному і рости разом», – пише Андрій Дем’янович. 

Для того щоб дізнатись більше, телефонуйте за номером 0671020106 

Або переходьте за посиланням


Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: