НОВИНИ

Експерти розповіли про найбільшу подію свинарства та м’ясної галузі в Україні

28.08.2021 16:06
eksperty-pro-last-summer-day

30 серпня в столичному Гольф Центрі відбудеться наймасштабніший захід для власників і директорів свинокомплексів та м’ясопереробних підприємств – Last Summer Day. Це безпрецедентна подія в Україні, яка покликана консолідувати галузь та забезпечити якісну співпрацю. Про це повідомляє ciab.expert, пише  agronews.ua.

До Last Summer Day відеозапрошення записали експерти галузей: Микола Бабенко, виконавчий директор Асоціації “М’ясної галузі”, Владислава Магалецька, голова Держпродспоживслужби, Владислав Качмар, керівник проекту Topigs Norsvin в Україні, Арно ван де Лаар, регіональний директор Topigs Norsvin в Європі.

«У глобальному ринку ми (вирощування і переробка) повинні бути спільні, наша стратегія повинна доповнювати один одного. Час протистояння минув. Має настати новий час, нова ера взаємодії, співпраці, консолідації, коли всі елементи ланцюга можуть заробляти спільно», – Микола Бабенко.

«Дорогі друзі і колеги! Я вітаю всіх на визначній події – Last Summer Day – це останній день літа, це натхненний день, коли хочеться відчути щастя, радість і подумати про те, що попереду», – Владислава Магалецька.

«На Last Summer Day ви можете домовитись за фінансування для купівлі генетики, модернізації або реконструкції вашого свинокомплексу і разом розпочати нову еру ефективності і прибутковості свинарського бізнесу в Україні», – Владислав Качмар.

«Ми раді справжньому розвитку свинарства в Україні. Дивлячись на Україну, ми пишаємось тим, що є частинкою справжнього розвитку, надаючи найкращі технології в світі», – Арно ван де Лаар.

Last Summer Day відбудеться вже у понеділок, 30 серпня, у Гольф Центрі Київ. Придбати квитки можна на сайті.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: