НОВИНИ

Дві міські ради на Львівщині здають в оренду більше 50 земельних ділянок

16.02.2024 17:19
an_post_16_02_24

Нині у системі Прозорро.Продажі оголошено більше 1 тисячі земельних торгів на суму у майже 300 млн грн. Серед громад, які пропонують найбільше ділянок для оренди, Червоноградська міська рада та Белзька міська рада Львівської області. Нині вони здають у користування 54 наділи (28 і 26 відповідно).

Серед лотів, які пропонує Червоноградська міська рада, ділянки несільськогосподарського призначення. Тут підприємці знайдуть локації для будівництва виробничих споруд та переробних підприємств, об’єктів торгівлі, дорожнього сервісу тощо. Річна орендна плата тут стартує від 4 тис. грн і до 2,25 млн грн.

Белзька ж міська рада здає в оренду сільськогосподарські наділи від 1,2 га до 19,4 га. Ділянки знаходяться на території громади за межами сіл Хлівчани, Карів, Воронів, Тяглів, Ванів, Муроване, Низи, Діброва, Угнів, Домашів. Вартість оренди цих ділянок стартує від 2,5 тис. грн і до 67 тис. грн.

Загалом же на Львівщині організатори земельних торгів оголосили більше 100 аукціонів із оренди та продажу земельних ділянок. Зокрема, до продажу пропонують 14 ділянок, переважно промислових. Лише одна із них сільськогосподарського призначення, для садівництва. Ділянка приватна і продає її власник.  

Взяти участь у будь-якому вподобаному аукціоні учасники можуть досить легко: для цього потрібно зареєструватися на майданчику Української універсальної біржі та подати пропозицію на торги. Менеджери майданчика надатуть консультації із усіх питань підготовки, а за потреби і повний супровід у роботі.

Відстежувати ж потрібні аукціони серед нових легко з допомогою Земельного бота у Телеграмі. Він сам за обраними вами параметрами моніторитиме оголошення та надсилатиме користувачу тільки вибрані аукціони. Тисячі підписників уже переконалися у зручності сервісу.



Перегляди: 75
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: