НОВИНИ

В Україні створили мобільний додаток, який допоможе продавати городину

17.05.2023 12:07
frukty-i-ovoshi-1200x700-1

В Україні з’явився мобільний додаток для всіх фермерів та простих українців, який допоможе збути надлишок вирощеної в саду чи на городі продукції. Для цього навіть не потрібно їхати на базар. Про це повідомляє SEEDS, пише  agronews.ua.

Новий додаток отримав назву єБазар. Його метою є розвиток фермерства в Україні та створення механізму з продажу чи обміну продукції для домашніх господарств і фермерів, розповів автор ідеї та співзасновник проекту єБазар Павло Войцехівський.

«З одного боку є фермерські та домашні господарства, які мають надлишок продукції, в яких є обмежений доступ до ринків продукції. Або ж вони вже реалізовують свій товар, але їм не підходить ціна через те, що посередники диктують умови. Або ж у них є якісь витрати на транспортування і їм треба далеко їхати до ринку, – розповів Павло Войцехівський.

З іншого боку, за його словами, є покупці, які хочуть і шукають домашні продукти. Тому, ще одна мета додатка –  надати доступ до якісних харчових продуктів від локальних господарств за доступною ціною і близьким географічним розміщенням.

Наразі додаток доступний для усіх власників смартфонів з операційною системою Android та іОS. Веб-портал обіцяють запустити за кілька місяців.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: