НОВИНИ

Влада Литовченко розвиватиме культуру та духовність Аграрної партії України

08.09.2016 10:23

Будь-яка політична сила намагається підвищити свої рейтинги, залучаючи до своїх лав представників шоу-бізнесу. Аграрна партія України не стала винятком, поповнивши свої ряди відомою красунею та володаркою титулу «Міс Україна – 1995» Владою Литовченко.

Свій вибір саме АПУ екс-модель пояснює тим, «що їй приємно, що лідер партії – Віталій Скоцик багато знає про кінематограф, театр, літературу, мистецтво, живопис, народні звичаї, традиції, обряди». Як зазначає сама світська левиця, вона «пишається тим, що є членом Аграрної партії України і готова співпрацювати з усіх питань її компетенції».

А як виявилося, Влада Литовченко не тільки директор модельного агентства Karin MMG, засновник та президент благодійного фонду «Обдаровані діти – майбутнє України», а ще й доцент Міжнародного університету «Україна» та  кандидат історичних наук.

В АПУ світська левиця очолить Раду культури та духовності, завданням якої «є формування та реалізація програм, що стосуються нагальних та актуальних питань щодо збереження, охорони та популяризації культурної спадщини України.»

Нагадаємо, що при Аграрній партії вже функціонує Мистецька рада (голова – народний артист України Олександр Злотник).

Сподіваємося, що з такою потужною духовною складовою АПУ вдасться розвивати культуру та просвітництво серед українських аграріїв.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: