НОВИНИ

На Луганщині чиновник вимагав хабар за оформлення договорів оренди земельних ділянок

07.09.2016 13:17

Злочинні дії посадовця були задокументовані «на гарячому», безпосередньо після одержання нею 2100 гривень неправомірної вигоди від місцевої жительки за реєстрацію 14 договорів оренди земельних ділянок. Раніше за реєстрацію двох договорів оренди вона вже отримала від жінки неправомірну вигоду в сумі 300 гривень.

Посадовій особі вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

За матеріалами: Національна поліція

Нагадаємо, що Agronews.ua неодноразово писали про корупційні схеми на ринку агро і про те, яких збитків зазнає держава. Тому вирішили об’єднати наші зусилля з ГО “AgroReformsUA” (метою якої є впровадження ефективних реформ в аграрному секторі України) для того, щоб подолати безстрашність та безкарність корупціонерів, які збирають чималі «врожаї», відмиваючи гроші селян. За ініціативою громадської платформи «Комітет протидії корупції в АПК» та за підтримки ГО AgroReforms та ІА Agronews.ua  започатковано проект «Слідами корупційних дій». За словами засновників громадської платформи Катерини Звєрєвої та Руслана Швеця до співпраці залучаються юристи, журналісти, депутати, підприємці, фермери, а також запрошуються всі активні люди.

 

 


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: